Πρωϊνή Ημερήσια Κρουαζιέρα

English Greek
Πρωϊνή Ημερήσια Κρουαζιέρα

Ημι-Ιδιωτική ή Ιδιωτική μέχρι 10 άτομα
Yacht: Monohull sailing yacht "Barca"
Διάρκεια: 5 Ώρες
Αναχώρηση: 10:00 | Επιστροφή: 15:00
Αναχώρηση από Μαρίνα Βλυχάδας

Αξιοθέατα : Κόκκινη Παραλία, Λευκή Παραλία, Ο Βράχος του Ινδιάνου, Ακρωτήρι Φάρος, Παλαιά και Νέα Καμμένη, θερμές Πηγές, παραλία Μέσα Πηγάδι.

Δωρεάν : Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο | BBQ γεύμα στο σκάφος | Τοπικό κρασί – Μπύρα – Αναψυκτικά – νερό | Χρήση εξοπλισμού snorkeling

Αναχώρηση από τη μαρίνα Βλυχάδας στις 10:00. Το γιωτ μας περνάει την Κόκκινη παραλία, όπου και σταματάμε για κολύμπι ή και snorkeling. Κατόπιν πλέουμε κατά μήκος της Λευκής παραλίας, βλέποντας τον μεγάλο Βράχο του Ινδιάνου (ή Μαύρο Βουνό). Περνάμε τον Φάρο στο Ακρωτήρι και κατευθυνόμαστε στο Ηφαίστειο.

Εδώ μπορείτε να κολυμπήσετε στις Θερμές Πηγές με τα ιαματικά νερά, και να εξερευνήσετε τις ηφαιστειογεννείς παραλίες της Παλαιάς και Νέας Καμένης, οι οποίες θα σας εντυπωσιάσουν με τα μαύρα, κόκκινα και λευκά χρώματα τους, που οφείλονται στα πετρώματα που αναδύθηκαν κατά την έκρηξη. Κάνουμε στάση για ένα απολαυστικό BBQ, γεύμα ή δείπνο, το οποίο ετοιμάζει και σερβίρει το πλήρωμα.

Εν τω μεταξύ εσείς έχετε τον χρόνο να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά του Ηφαιστείου. Μετά πλέουμε προς το Ασπρονήσι και φτάνουμε στην παραλία Μέσα Πηγάδια για κολύμι ή και snorkeling, ή χαλαρή ηλιοθεραπεία στο κατάστρωμα. Επιστρέφουμε στη μαρίνα Βλυχάδας όπου και τελειώνει η κρουαζιέρα.


Κάντε Ζήτηση

Santorini Speed Sailing

Εμπορείο - Σαντορίνη 84700

Τηλ: ( + 30 ) 22860 82812
Κιν: ( + 30 ) 69076 60226
info@santorinispeedsailing.com