Προφίλ

English Greek

Έφόσον πατήσατε αυτήν την επιλογή σημαίνει ότι θέλετε να μας γνωρίσετε.

Εμείς όμως θέλουμε να ταυτιστείτε μαζί μας για να γνωρίσουμε μαζί τον κόσμο της θάλασσας ,που είναι το ποιο μεγάλο χωράφι της γης. Αυτόν τον κόσμο μάθαμε να τον σεβόμαστε και να τον εκτιμούμε με όλα του τα ιδανικά, περνώντας ατελείωτες στιγμές περιπέτειας έντασης, ηρεμίας, στιγμές διακρίσεων με πάντα επιτυχίες.

About Us - Santorini Speed Sailing

Στόχος μας είναι να απολαμβάνουμε μαζί μοναδικές εμπειρίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες όλων μας, ανακαλύπτοντας τα μυστικά της φύσης σε συνδυασμό με τη τεχνολογία και φυσικά τη μαγεία της ιστιοπλοϊας.

Φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε στους φίλους και συνταξιδιώτες βιωματική δραστηριότητα με διασκεδαστικό τρόπο. Χαρά μας να εξηγούμε δείχνοντας η τριμάροντας μαζί, πως εκτιμούμε τον άνεμο και πως ταξιδεύουμε με τα πανιά.

Ασφάλεια είναι και το ποιο σημαντικό για μας (για όλους μας) και είναι στο μόνο που δίνουμε το ποιο μεγάλο ενδιαφέρον. Διαθέτουμε όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό και τις πληροφορίες, πριν αλλά και κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Όπως λέμε ότι το καλήτερο ταξίδι είναι το ασφαλέστερο

Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε στην εταιρεία μας ένα από τα ποιό γρήγορα αγωνιστικά ιστιοπλοϊκά σκάφη του κόσμου το Trimaran ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ το οποίο έχει γράψει μεγάλη ιστορία στον θαλάσσιο στίβο και έχει τρέξει Orma Cup Winner 2000, 2001, 2003 & 2004 as GROUPAMA 1. In 2007 when sailing as "HIQ", it was the Winner of the Round Gotland race, held the Speed ​​record Helsinki Tallin and the Speed ​​record in the Round Tjörn race.


ΚΑΠΤΑΙΝ ΓΙΑΝΝΗΣ

Είναι ο άνθρωπος, ο άνεμος, η θάλασσα = ο τέλειος γάμος, ένας τρόπος ζωής.

Ερωτευμένος με την ιστιοπλοϊα, έχει κάνει πάρα πολλά μίλια στον υδάτινο στίβο, έχοντας τρέξει σε πολλούς αγώνες με πάρα πολλές καλές διακρίσεις και με δεκάδες κύπελλα στους αγώνες ανοιχτής θάλασσας.

Ο σεβασμός, η αγάπη και η εκτίμηση προς τη θάλασσα και το περιβάλλον της είναι τα στοιχεία που τον διακρίνουν ιδιαίτερα.

Έχει να μας δείξει πολλά μέσα από την εμπειρία του, αν και ο ίδιος λέει καπετάνιος έμπειρος δεν υπάρχει, (καπετάνιος γέρος υπάρχει). Διότι κάθε μέρα είναι διαφορετική και κάθε διαφορετική μέρα μέσα στη θάλασσα είναι μια διαφορετική εμπειρία.


Santorini Speed Sailing

Εμπορείο - Σαντορίνη 84700

Τηλ: ( + 30 ) 22860 82812
Κιν: ( + 30 ) 69076 60226
info@santorinispeedsailing.com