Κουφονήσια

English Greek

Τα Κουφονήσια είναι ακόμα ένας πανέμορφος προορισμός μας και ανήκουν στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Μικρών Κυκλάδων. Στην πραγματικότητα είναι δύο νησάκια γνωστά ως Κάτω Κουφονήσι και Άνω Κουφονήσι. Αν αναζητάτε ησυχία και ηρεμία, τότε εδώ είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς.

Sailing in Koufonisia

Το Κάτω Κουφονήσι είναι ακατοίκητο αλλά… είναι η πρώτη επιλογή για ημερήσιες εκδρομές και κρουαζιέρες, καθώς έχει υπέροχες παραλίες. Υπάρχουν αρκετά καΐκια που εκτελούν διαδρομές από και προς το νησί όλη μέρα, ώστε αν θέλετε να γνωρίσετε την εμπειρία της σχεδόν απομονωμένης παραλίας να έχετε την ευκαιρία σας.

Το κατοικημένο Άνω Κουφονήσι, είναι εξίσου πανέμορφο και έχει διατηρήσει αναλοίωτο τον αυθεντικά νησιώτικο χαρακτήρα του χωρίς να στερείται παροχών και ανέσεων. Ο μαζικός τουρισμός δεν έχει αφήσει τα ίχνη του σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο και αν αναζητάτε την ιδανική Ελληνική ατμόσφαιρα, είσαστε στο κατάλληλο μέρος.

Τα Κουφονήσια είναι ιδανικός προορισμός για εκείνους που αγαπούν τα σπορ και τις εναλλακτικές δραστηριότητες στη φύση. Λόγω της μορρφολογίας του, το νησί προσφέρεται για πεζοπορίες και ορειβατική ποδηλασία. Μέσα από τις όμορφες διαδρομές θα ανακαλύψετε την μαγευτική φυσική ομορφιά του νησιού και όλα όσα έχει να προσφέρει. Θα ανακαλύψετε υπέροχες παραλίες όπως το Πορί, ο Φανός και η Πλατιά Πούντα που οι ντόπιοι αποκαλούν Ιταλίδα.

Το κυρίως χωριό του νησιού, η Χώρα είναι πανέμορφη και προσφέρεται για όμορφους περιπάτους και περιηγήσεις. Καθώς οι αποστάσεις είναι μικρές, έχοντας αφετηρία τη Χώρα μπορείτε να επισκεφθείτε και άλλες περιοχές του νησιού είτε πεζοπορώντας είτε με ποδήλατο. Στα θετικά του νησιού συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι αν χρειαστείτε αυτοκίνητο θα είναι για πολύ περιορισμένες αποστάσεις.

Αν επιθυμείτε να απολαύσετε την κρουαζιέρα μας στα Κουφονήσια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Πραγματοποιούμε καθημερινές κρουαζιέρες σε αυτά τα πραγματικά πανέμορφα νησιά.


Santorini Speed Sailing

Εμπορείο - Σαντορίνη 84700

Τηλ: ( + 30 ) 22860 82812
Κιν: ( + 30 ) 69076 60226
info@santorinispeedsailing.com